Støtte


Støtte


De grønne’s Tambourkorps er en selvstændig frivillig enhed under De grønne pigespejdere i Næstved. Korpset består af omkring 25 frivillige, primært spillere, men også medhjælpere.


Korpset er en organisation baseret på glæde, sammenhold og oplevelser. Derfor bliver der løbende lavet forskellige tiltag for at opfylde vores mål. Se under Kalender og events hvornår næste arrangement løber af stabelen.


Hvert år tager korpset på rundtur i enten Danmark eller i udlandet for at spille ved forskellige begivenheder, parker, forlystelser eller feriesteder. Det giver et ekstra løft til stedet, og en god oplevelse for korpsets medlemmer. Derudover deltager vi selvfølgelig også i store spejderbegivenheder.


Vi har et godt samarbejde med andre tambourkorps, hvor vi går sammen om at dygtiggøre vores spillere og instruktører på stævner og kurser.


Alle oplevelser koster penge, og korpsets medlemmer og frivillige yder hver forskellige bidrag for at indsamle penge til tambourkorpsets arbejde. Det gælder både til instrumenter, uniformer og andet udstyr. Derudover også tilskud til vores lejre, turneer og oplevelser, så vi kommer flest mulige afsted. Vi holder loppemarked sammen med de øvrige grønne spejdere i Næstved, vi sælger lodsedler og meget andet.


Vi har rigtig god hjælp i vores venneforening. Se mere under “Venneforening”.


Du kan være med til at støtte korpset ved at booke os til dit arrangement, eller indsætte frivilligt bidrag på nedenstående kontonummer:


Bank: Sydbank


regnr: 0570


konto nr: 1206842


På forhånd tak for hjælpen!